Koncerter

Vi holder løbende koncerter i Risbjerg Kirke. Der er som regel gratis adgang til koncerterne.

Orgelfestival

Adventskoncert

Lørdag den 8. december 2018 kl. 15.00.

Risbjerg Kirke har dette efterår været samlingssted for orgelmusikelskere, da kirken i august måned lancerede festivalen ”Orgelbrus blandt murbrokker”, en orgelfestival som finder sted mens kirken er under ombygning. Der har siden festivalens start været fire forskellige koncerter, og lørdag den 8. december kl. 15.00 vil dette års femte og sidste orgelkoncert finde sted i Risbjerg Kirke.

Man vil til denne særligt adventstematiske koncert blandt andet kunne opleve den russisk-danske organist Sergei Teplyi.

Sergei Tepliy er født 1992 i Sankt Petersborg og kom til Danmark som 9-årig. I årene 2010-2014 studerede han klaver på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved Bohumila Jedlickova og Jens Elvekjær, og tilbragte derudover et udvekslingsår i Hannover. Siden 2016 har Sergei studeret orgel/kirkemusik på DKDM hos Hans Davidsson, Bine Bryndorf, Hans Fagius og Søren-Christian Vestergaard. Desuden har den unge organist deltaget i masterclasses med flere verdenskendte organister, og siden september 2017 har han været ansat som organist ved Risbjerg Sogn.

Til koncerten vil der ligeledes være musikalske indslag af Jonathan Keiding (tenor) og Bo Fuglsang (trompet).

Jonathan er ligesom Sergei ansat ved Risbjerg Sogn siden september 2017, som kirkekorsanger. Selvom han blot er 22 år, har Jonathan allerede gjort sig bemærket inden for det danske sangermiljø, bl.a. ved at have vundet konkurrencen Unge synger klassisk i 2017 og samme år fået 2. pris i den landsdækkende konkurrence Unge Sangere. Til dagligt studerer Jonathan på MGK (Musikgrundkursus) på Frederiksberg.

Koncertens tredje medvirkende, Bo Fuglsang, er en af sin generations førende trompetister. Han har været ansat som solotrompetist i bl.a. Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester, BBC London Symphony Orchestra og Royal Philharmonic Orchestra i Storbritannien, og har derudover assisteret i adskillige andre orkestre i både Danmark, Storbritannien og Norge. Foruden at være freelance trompetist, arbejder Bo på Hvidovre Musikskole som leder af musikskolens brassband, som flere år i træk har været finalister ved DM i Brassband.

Til adventskoncerten vil man kunne høre disse tre enestående musikere opføre stemningsfulde værker af både klassiske og mere moderne komponister.

Der er gratis adgang til koncerten.

Ingen begivenheder fundet.