Koncerter

Vi holder løbende koncerter i Risbjerg Kirke. Der er som regel gratis adgang til koncerterne. 

 

 

Clarinet & Organ

Søndag den 18. august kl. 15.00 vil man kunne opleve den talentfulde duo Clarinet & Organ i Risbjerg Kirke. Ensemblet, som blev skabt i 2016, består af de to russiske musikere Yegor Kolesov (orgel) fra Skt. Petersborg, og Ruslan Shmelkov (klarinet) fra Moskva.

 

Clarinet & Organ har på de få år, de har spillet sammen, allerede opnået stor international anerkendelse, og er støttet af bl. a. Nielsenfonden. De har medvirket ved flere store musikfestivaler i Europa, både som duo, men også som solister. Ensemblets repertoire strækker sig fra barokken til moderne musik, og de er især interesserede i musik fra Skandinavien og Storbrittanien.

 

Programmet vil bestå af bl. a. Mozart, Nielsen, Rachmaninov, Poulenc og Shostakovich.

 

Orgelkoncert

Søndag den 29. september kl. 15.00 i Risbjerg Kirke

”Nordtysk barok og fransk romantik”

Velkommen til en spændende orgelkoncert ved kirkens forhenværende organist, Dmitri Egholm, som vil komme og fylde Risbjerg Kirke med pragtfuld orgelmusik fra den nordtyske barok og den franske romantik. Dmitri vil opføre værker af bl.a. Bach, Bruhns, Franck og Vierne.

Dmitri Egholm er født i 1983 i Moskva. I 2008-2013 studerede han orgel- og kirkemusik på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Lasse Ewerlöf, Mads Høck og Søren Chr. Vestergaard. Efterfølgende blev Dmitri optaget med topkarakter på solistklassen, hvor han studerede hos Bine Bryndorf og Hans Fagius. Under orgelstudiet har Dmitri deltaget i masterclasses hos bl.a. Mattias Wager, Sophie-Véronique Cauchefer-Choplin, Martin Schmeding og Daniel Roth. I 2014-15 tilbragte Dmitri to semestre i Paris, hvor han fordybede sig i sine orgelstudier hos Eric Lebrun, og året efter debuterede han ved det smukke Cavaillé-Coll orgel i Jesuskirken. Dmitri har spillet orgelkoncerter i bl.a. Marmorkirken, Kastelskirken, Garnisonskirken, Jesuskirken og Helligaandskirken.

Efter koncerten inviteres alle til en reception i sideskibet.

Der er gratis adgang til koncerten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camerata Øresund

Søndag den 17. november kl. 15

Et af Europas bedste barokorkestre med prisvindende violinist Peter Spissky i spidsen.

 

 

 

Adventskoncert med Københavns lettiske kor

Lørdag den 7. december kl. 15.

Letland har en unik og fabelagtig tradition for korsang. I dette danskbaserede ensemble synger en samling herboende letter deres hjemlands advents- og julemusik.

 

 

Vidste du at...

29sep kl. 15:00

Orgelkoncert

Koncert med solistklasseuddannede Dmitri Egholm, tidligere ansat organist i Risbjerg. …

29sep kl. 15:00
17nov kl. 15:00

Camerata Øresund

Et af Europas bedste barokorkestre med prisvindende violinist Peter Spissky i …

17nov kl. 15:00
07dec kl. 15:00

Adventskoncert

Københavns lettiske kor.

Letland har en unik og fabelagtig tradition for korsang. I …

07dec kl. 15:00