Forårs-syng-sammen med Risbjergsangerne 30. april

Mandag den 30. april kl. 19:30 giver Risbjergsangerne koncert i kirken. Først giver koret en lille koncert med forårets sange. Dernæst er der kaffe og kager og dernæst fællessange efter højskolesangbogen.

 

 

Søskendekoncert den 5. maj

Organist Adrija Everse og kontrabassist Einars Everss er søskende, kommer fra Letland og er begge fantastiske musikere.

Einars er 24 år gammel og studerer for tiden på Janacek Musikkonservatoriet i Tjekkiet, hvor han går på kandidat. Han har tidligere studeret i Riga og samtidig deltaget i adskillige masterclasses med lærere fra hele verden. Einars har vundet flere internationale priser, bl.a. 3. pris Stockholm Musikkonkurrence, 2. pris i F. Simandl kontrabaskonkurrence i Tjekkiet og 2. pris i K. D. von Dittersdorf i Slovakiet – og så var han derudover finalist i Markneukirchen Wettbewerb i Tyskland.

Adrija er 34 år gammel og er ansat som organist i Præstevang Kirke. Hun færdiggjorde sine studier som kammermusiker i Riga, og tog derefter kirkemusikuddannelsen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Hun spiller regelmæssigt koncerter som både solist og kammermusiker, både på klaver og på orgel. Hun har deltaget i flere internationale konkurrencer, og vandt 4. pris i den store internationale konkurrence Vainiunas i Vilnius.

Sammen vil søskendeparret opføre værker, som de til sommer skal på koncertturné med - først til Tjekkiet og Letland og derefter til konkurrence i Tyskland.

Man vil til koncerten kunne høre musik af bl.a. Johann Sebastian Bach (Tyskland), Frank Proto (USA), Reinhold Gliere (Rusland) og Arvo Pärt (Estland).

 

 

Vidste du at...

Der er rig mulighed for at komme og synge i kirken. Du kan fx være med i Risbjergsangere. Læs mere her.

30apr kl. 19:30

Forårs-syng-sammen med Risbjergsangerne

Først synger koret forårssange, herefter er der kaffe og kage og vi slutter med at …

30apr kl. 19:30
05maj kl. 15:00

Søskendekoncert med kontrabas og klaver

Organist Adrija Everse og kontrabassist Einars Everss er søskende, kommer fra Letland …

05maj kl. 15:00
17jun kl. 16:00

Hvidovre Gospel synger sommeren ind

Der er garanti for højt humør og svingende toner, når et veloplagt kor fra Hvidovre …

17jun kl. 16:00