Koncerter

Vi holder løbende koncerter i Risbjerg Kirke. Der er som regel gratis adgang til koncerterne. 

 

 

Orgelfestival

Lørdag den 20. oktober kl. 15.00.

Den oprindelige koncert med Adrija Everse erstattes af koncert med David Bendix Nielsen (Danmark/Ungarn).

David Bendix Nielsen er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Bine Bryndorf og studerer i solistklassen hos Hans Fagius. David er født på Fyn, men opvokset i Ungarn, hvor han fik sin grundlæggende musikalske uddannelse. David har også studeret i Hamborg hos Wolfgang Zerer (orgel), Menno van Delft (cembalo) og Isolde Zerer (kammermusik). David har tidligere været organist i Frederiksborg Slotskirke og Holmens Kirke og er for tiden ansat som organist i Roskilde Domkirke.

Tidligere i år modtog David den fornemme Leonie Sonnings Talentpris. Han har desuden deltaget i masterclasses hos Olivier Latry og Hans-Ola Ericsson, samt deltaget i internationale orgelkonkurrencer i både USA, Østrig og Canada.

Udover orgel, spiller David også cembalo og klaver - ofte i kammermusikalske sammenhænge og har sit eget kammerensemble KantateKollektivet.  

David spiller ved denne koncert musik af bl.a. Bach og Couperin. 

Der er gratis adgang til koncerten

 

 

 

 

Orgelfestival

Søndag den 11. november 2018 kl. 15.00

Anna Egholm, violin, og Dmitri Egholm, orgel, (Rusland/Danmark) opfører kompositioner for netop denne instrument-konstellation.

Dmitri er født 1983 i Moskva og bosat i Danmark siden 1994. Han har afsluttet orgel/kirkemusik ved DKDM i 2013, hvor han har studeret hos Lasse Ewerlöf, Mads Høck og Søren Chr. Vestergaard. Derefter har han fortsat på solistklassen hos Bine Bryndorf og Hans Fagius og har haft debutkoncert i 2016. Dmitri har derudover studeret i Paris i 2014-15 hos Eric Lebrun.

Anna bor i Lausanne i Schweiz, hvor hun har studeret de seneste to år, efter 13 års undervisning hos Alexandre Zapolski i København. Hun har vundet flere internationale konkurrencer, og har på trods af sine blot 22 år allerede etableret sig som solist i både ind- og udland.

Anna og Dmitri opfører musik af Bach, Krebs, Reger og Rheinberger.  

Der er gratis adgang til koncerten.

 

 

Orgelfestival

Lørdag den 8. december 2018 kl. 15.00.

Sergei Teplyi (Rusland/Danmark) er født 1992 i Sankt Petersborg og kom til Danmark som 9-årig. I årene 2010-2014 studerede han klaver på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved Bohumila Jedlickova og Jens Elvekjær, og tilbragte derudover et udvekslingsår i Hannover ved prof. Gerrit Zitterbart.

Siden 2016 har Sergei studeret orgel/kirkemusik på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Hans Davidsson, Bine Bryndorf, Hans Fagius og Søren-Christian Vestergaard.

Desuden har den unge organist deltaget i masterclasses med Harald Vogel, Martin Schmeding, Hans-Ola Ericsson, William Porter og Wolfgang Zerer.

Han er siden september 2017 ansat som organist ved Risbjerg Sogn.

Der er gratis adgang til koncerten.

 

 

11nov kl. 15:00

Orgelfestival

Anna Egholm, violin, og Dmitri Egholm, orgel, (Rusland/Danmark) opfører kompositioner …

11nov kl. 15:00
08dec kl. 15:00

Orgelfestival

Sergei Tepliy (Rusland/Danmark) er født 1992 i Sankt Petersborg og kom til Danmark …

08dec kl. 15:00