Kontrabas og klaverkoncert

Lørdag den 26. oktober kl. 15.00

Den lettiske kontrabassist Einars Everss vil sammen med den tjekkiske pianist Magdaléna Hrudová opføre et program bestående udelukkende af fransk musik, som strækker sig fra barokken til det 20. århundrede.

Einars Everss, som lige er fyldt 26, er under uddannelse på Janáček musikkonservatoriet i Brno (Tjekkiet) hos Miloslav Jelinek, og studerer samtidigt i solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Michal Stadnicki. Han er prismodtager i flere internationale konkurrencer, bl.a. Stockholm Competition, F. Simandl Competition i Tjekkiet, K.D. Von Dittersdorf Competition i Slovakiet og adskillige kammermusikkonkurrencer. Einars har på trods af sin unge alder stor erfaring inden for solistoptrædener og har givet koncerter i mange forskellige lande, men er også meget optaget af orkesterspil, og har siden april 2019 arbejdet i DR symfoniorkestret som 1. solobassistassistent.

Magdaléna Hrudová er 25 år gammel og studerer også på Janáček musikkonservatoriet, hos professor Alena Vlasáková, men er i øjeblikket Erasmusstuderende på DKDM hos Niklas Siveløv. Ligesom Einars, har Magdaléna også vundet adskillige internationale konkurrencer, såsom Concertino Praga, the International Lizst Competition for Young Pianists i Budapest, The International Competition of Musical Performance i Rom, og senest Art and Education in XXI Century i Finland. Hun har optrådt som solist i flere forskellige lande, og er blevet valgt som en af artisterne i programmet Czech Premium List of Classical Musicians, en ordning, der vil sikre hende koncerter i flere sæsoner fra september 2019 og frem.

Sammen vil de to yderst talentfulde unge musikere spille værker af bl.a. Marais, Debussy og Franck, og der vil være gratis adgang til koncerten.

Dette arrangement er et af de 60 arrangementer, Risbjerg kirke inviterer til i forbindelse med 60 års jubilæet.

 

 

Camerata Øresund

Søndag den 17. november kl. 15.00

Et af Europas bedste barokorkestre med prisvindende violinist Peter Spissky i spidsen.

 

 

 

Adventskoncert med Københavns lettiske kor

Lørdag den 7. december kl. 15.00

Letland har en unik og fabelagtig tradition for korsang. I dette danskbaserede ensemble synger en samling herboende letter deres hjemlands advents- og julemusik.

 

 

Vidste du at...

26okt kl. 15:00

Kontrabas og klaver koncert

Kontrabassist Einars Everss (Letland), 26, og pianist Magdaléna Hrudová (Tjekkiet), …

26okt kl. 15:00
17nov kl. 15:00

Camerata Øresund

Et af Europas bedste barokorkestre med prisvindende violinist Peter Spissky i …

17nov kl. 15:00
07dec kl. 15:00

Adventskoncert

Københavns lettiske kor.

Letland har en unik og fabelagtig tradition for korsang. I …

07dec kl. 15:00