Koncerter

Lørdag den 1. februar kl. 15.00

Air de Bravour

Koncert med det nyopstartede ensemble Air de Bravour, bestående af organist Lars Nielsen Sardemann og trompetisterne Mikkel Berrig og Bo Fuglsang .

Lars Nielsen Sardemann er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1996 efter studier både her i Danmark og soliststudier hos Prof. David Sanger, London. Som fast elev af bl.a. Prof. Hans Fagius og Christian Kampmann Larsen, har Lars også deltaget i utallige masterclasses for organister og korledere. Siden 2010 har Lars været ansat som 1. organist ved Lindevang Kirke på Frederiksberg. Inden da var han 2. organist og korproducer ved Holmens Kirke/Christiansborg Slotskirke. Lars er en efterspurgt kammermusiker og har spillet talrige koncerter rundt i landets kirker og koncertforeninger. Derudover er han også en alsidig komponist, som foruden kor- og orgelmusik har skrevet ny liturgisk musik til den danske højmesse og salmer til diverse udgivelser.

Mikkel Jens Berrig er født i 1995 og begyndte sine studier som trompetist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København i 2013 ved Jonas Wiik og Nikolaj Viltoft. I 2011 blev Mikkel inviteret som solist med Copenhagen Phil og modtog i den forbindelse Hans-Peter Nielsen Legatet. Mikkel har spillet med flere danske orkestre, blandt andet Det Kongelige Kapel, Odense Symfoniorkester, Malmø Symfoniorkester, Danmarks Underholdningsorkester, og DR Symfoniorkestret. I 2018 vandt Mikkel prøvespillet som trompetist i Den Kongelige Livgarde, hvor han netop nu er i gang med sin prøvetid.

Bo Fuglsang begyndte at spille trompet som 12-årig og vandt jobbet som alternerende solotrompet i Sønderjylland Symfoniorkester da han fyldte 20. Siden 2009 har Bo arbejdet som freelancetrompetist. Ud over sin regelmæssige medvirken i skandinaviske orkestre, har Bo også spillet en del i engelske orkestre, såsom London Symphony Orchestra, BBC Symphony Orchestra og Royal Philharmonic Orchestra.

Sammen vil de tre talentfulde musikere glæde publikum med den klassiske musikverdens velklingende hits.

Der er gratis adgang til koncerten.

 

Søndag d. 1. marts kl.15.00         

V Coloris

Den dansk-rumænske prisvindende blæserkvintet, dannet i København i 2017, opfører et spændende program med folkeligt inspireret musik.

Gratis adgang.

 

 

Søndag den 14. juni kl.16.00

Gospelkoncert

Hvidovre gospel afholder deres årlige sommerkoncert.

Gratis adgang.

 
 

Vidste du at...

01feb kl. 15:00

Koncert med Air de Bravour

Bo Fuglsang (trompet), Mikkel Berrig (trompet) og Lars Nielsen Sardemann (orgel) …

01feb kl. 15:00
01mar kl. 15:00

Koncert med V Coloris

Den dansk-rumænske prisvindende blæserkvintet, dannet i København i 2017, opfører et …

01mar kl. 15:00
14jun kl. 16:00

Gospelkoncert

Hvidovre gospel afholder deres årlige sommerkoncert.

Gratis adgang.

14jun kl. 16:00