Konfirmationsforberedelsen

Hvert år til september begynder et stort hold teenagere, der går i 8. klasse - indeværende år ca. 82 - som konfirmander. Heldigvis, for de er jo kirkens fremtid. De unge mennesker kommer forhåbentlig til, i de ca. syv måneder forberedelsen varer, at møde en kirke, som de gerne fortsat vil være en del af.

At være konfirmand er at få indsigt i, hvad dåben og kristendom betyder og indeholder, og at få lejlighed til at se nærmere på det store spørgsmål om, hvad meningen med livet er. Ikke helt enkelt at svare på.

Langt de fleste konfirmander blev døbt, da de kun var nogle måneder, og konfirmationen ligger for dem i forlængelse af dåben, men hvert år er der også teenagere, der lader sig døbe 2. påskedag, for at kunne blive konfirmeret en måneds tid senere.

Typisk kommer man i perioden fra september til konfirmationen i april/maj til konfirmationsforberedelse en gang om ugen og er tilknyttet en bestemt præst. Der kan også forekomme enkelte weekend- eller aftenarrangementer. Undervejs deltager man også i et antal gudstjenester.

 

13maj

Konfirmation 2022

Store Bededag. Risbjergskolens 8.C og Gungehusskolens 8.C konfirmeres af Lisbeth Munk …

13maj
14maj

Konfirmation 2022

Risbjergskolens 8.A og 8.B konfirmeres af Nete Holm Andersen. 

14maj
15maj

Konfirmation 2022

Gungehusskolens 8.A og 8.B konfirmeres af Thomas Gylnæs Nielsen.

15maj
26maj

Konfirmation 2022

Kristi Himmelfartsdag. Hvidovre Privatskoles 8. klasse konfirmeres af Thomas Gylnæs …

26maj
Viser 5 til 8 af 8
Første Forrige 1-4 5-8 Næste Sidste