Konfirmationsforberedelsen

Hvert år til september begynder et stort hold teenagere, der går i 8. klasse - indeværende år ca. 110 - som konfirmander. Heldigvis, for de er jo kirkens fremtid. De unge mennesker kommer forhåbentlig til, i de ca. syv måneder forberedelsen varer, at møde en kirke, som de gerne fortsat vil være en del af.

At være konfirmand er at få indsigt i, hvad dåben og kristendom betyder og indeholder, og at få lejlighed til at se nærmere på det store spørgsmål om, hvad meningen med livet er. Ikke helt enkelt at svare på.

Langt de fleste konfirmander blev døbt, da de kun var nogle måneder, og konfirmationen ligger for dem i forlængelse af dåben, men hvert år er der også teenagere, der lader sig døbe 2. påskedag, for at kunne blive konfirmeret en måneds tid senere.

Typisk kommer man i perioden fra september til konfirmationen i april/maj til konfirmationsforberedelse en gang om ugen og er tilknyttet en bestemt præst. Der kan også forekomme enkelte weekend- eller aftenarrangementer. Undervejs deltager man også i et antal gudstjenester.

21maj

Konfirmation 2020

Kristi Himmelfartsdag. Risbjergskolens 8.A & 8.B konfirmeres af Nete Holm Andersen.

21maj
30apr

Konfirmation 2021

Store Bededag. Risbjergskolens 8.A & 8.B konfirmeres af Nete Holm Andersen.

30apr
01maj

Konfirmation 2021

Gungehusskolens 8.A & 8.B konfirmeres af Thomas Gylnæs Nielsen.

01maj
02maj

Konfirmation 2021

Hvidovre Privatskoles 8. klasse konfirmeres af Nete Holm Andersen.

02maj
Viser 5 til 8 af 13