Ofte stillede spørgsmål om konfirmationsdagen

VARIGHED OG PLADSER

Konfirmationsgudstjenesten vil vare ca. fem kvarter. Konfirmandens plads vil være markeret med navn på rækken, hvor der ud for den enkelte konfirmand er plads til 7 pårørende (eksklusiv konfirmanden). Gæster derudover henvises til bagerst i kirken eller sideskibet.

MØDETID

Konfirmanden møder i kirken senest 30 minutter FØR konfirmationsgudstjenesten begynder

TELEGRAMMER

Der vil i kirkens ”garderobe” være hvide poser med navn på de enkelte konfirmander, hvori man kan lægge telegrammer/ roser. Dette bør konfirmanderne have ordnet inden mødetid.

FÆLLES FOTO

Ønsker man et fællesbillede taget af professionel fotograf på konfirmationsdagen er prisen pr. billede 60,- og pengene afleveres til den respektive præst i kuvert med navn og adresse på. (kuverter udleveres af præsten). Kuverten afleveres til præsten senest ved generalprøven.

Det er selvfølgelig ganske frivilligt om man ønsker dette fællesbillede.

FOTO UNDER

Fotografering er tilladt såfremt konfirmanderne tillader det.

Fotografering skal ske siddende på sin plads i kirken og uden blitz.

Efter konfirmationen vil der blive lejlighed til at fotografere alt det man måtte ønske. Konfirmanderne og præster er efter tjenesten at finde i haven bag kirken, hvis vejret er godt - ellers foran alteret i kirken.

MOBILTLF.

Mobiltelefoner holdes slukkede under konfirmationsgudstjenesten.

GENERALPRØVER:

Foregår i kirken og varer ca en time.

Se dag og tid hos de enkelte præster

ALLE MØDER OP OG TIL TIDEN !!

Skulle der være spørgsmål i forbindelse med konfirmationen, er I altid velkommen til at kontakte præsten:

Nete Holm Andersen tlf. 3678 1282 eller e-mail: nha@risbjergkirke.dk

Thomas Gylnæs Nielsen tlf 3678 3813 eller e-mail: tgn@risbjergkirke.dk

Lisbeth Munk Madsen tlf 3675 3175 eller e-mail: lmm@risbjergkirke.dk.