Aftenshow og After Eight

Gudstjeneste tilrettelagt med særlig henblik på konfirmander og unge kirke-gængere, der gerne vil møde kirke og kristendom i en nutidig form.

"Nadver to go" og fokus på den billedverden, som unge mennesker kender fra deres hverdagsliv, sætter dagsordenen for disse tjenester. Præsterne styrer på skift tjenesterne, og tilbyder After Eight"-hænge-ud-tid" efter tjenesten.

Efter Aftenshowet er konfirmanderne velkomne til at hænge ud i vores havestue og dagligstue til After Eight. Vi serverer sodavand, chips og præsteligt nærvær indtil kl. 21:00.

Vidste du at...

Konfirmander skal komme til et bestemt antal gudstjenester i løbet af året. Man får et kryds, når man har deltaget i en gudstjeneste. Der er mange typer gudstjenester man kan komme til i Risbjerg Kirke. Du kan læse mere her

25feb kl. 19:00

Aftenshow