Minikonfirmander

Hvert år inviterer vi fra Risbjerg Kirke alle tredjeklasseselever, der går på Risbjergskolen, Gungehusskolen, Hvidovre Privatskole eller som bor i sognet til minikonfirmandundervisning.

Undervisningen er tilrettelagt som et forløb, hvor børnene kommer hen i kirken efter skoletid og bruger eftermiddagen hos os. Undervisningens mål er at give børnene en større fortrolighed med den lokale kirke, med kristendom og gudstjeneste og det liv, som foregår i og omkring kirken. Undervisningens form er en blanding af fortælling, samtale, drama, leg, musik og sang samt deltagelse og medvirken i vores månedlige børne- og familiegudstjeneste.

Det er gratis at deltage, og børnene behøver ikke at være døbt for at være med.

Kontakt: Gunhild Als

20feb kl. 11:00

Klokkeringning

angående ringning med kirkeklokkerne i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins …