Du er her: 

Læsekredse

Vi har flere forskellige arrangementer i Kirken, hvor man kan fordybe sig i bøger og tekster. Du er velkommen alle steder. Intet kræver tilmelding. I Boghylden Light kan du komme uden at have forberedt dig hjemmefra. Til Boghylden, Lutherforum og Læsekreds regner vi med, du har læst teksterne inden.

Lutherforum

I 500 året for reformationens begyndelse – med Martin Luthers opslag af 95 teser på kirkedøren i Wittenberg – giver vi os i kast med en af Martin Luthers mest kendte tekster; ”Om et kristenmenneskes frihed”.

Den fælles læsning holdes uhøjtidelig og der bliver masser af mulighed for at lytte, diskutere og bliver klogere sammen med andre.

”Et kristenmenneskes frihed” kan købes til reduceret pris på kirkekontoret.

Læsekreds - tre formiddage

Over tre formiddage forsøger vi at forstå begrebet Ånd. 

De to første formiddage diskuterer vi Hans Jørgen Schanz` bog som slet og ret hedder Ånd. Og den sidste formiddag er med udgangspunkt i Dag Solstads roman Generthed og værdighed, som bl.a. handler om, hvor svært det er at genkende sig selv i en verden, som mangler ånd.

Begge bøger kan købes til reduceret pris på kirkekontoret.

Boghylden og Boghylden-Light

Hver anden onsdag mødes en flok litteraturinteresserede og snakker om forskelligt. Vi læser en bog i måneden. Vi har læst bøger som: "Dræb ikke en sangfugl", "Løgneren" og "Det går an". De gange vi mødes, hvor vi ikke har en bog på programmet, får vi læst en novelle eller en digtsamling højt. Vi lægger selv planen for, hvad der skal læses og der er rig mulighed for at komme med sine egne input til både diskussionerne og læsestoffet. Det koster 15,- for kaffe og brød.

 

 

 

 

Vidste du at ...

Der er mange forskellige foredrag at deltage i her i kirken. Du kan læse mere her

30nov kl. 10:00

Læsekreds

Over tre formiddage forsøger vi at forstå begrebet Ånd. 

De to første formiddage …

30nov kl. 10:00
06dec kl. 10:30

Boghylden

Den første onsdag i måneden graver vi os ned i bøgerne. Så hvis du er klar på at læse …

06dec kl. 10:30
20dec kl. 10:30

Boghylden light

Er du litteraturinteresseret, men får bare ikke altid læst nok bøger? Så er det den …

20dec kl. 10:30