Du er her: 

Læsekredse

Vi har flere forskellige arrangementer i Kirken, hvor man kan fordybe sig i bøger og tekster. Du er velkommen alle steder. I Boghylden Light kan du komme uden at have forberedt dig hjemmefra. I Boghylden og i Klassiker læsekredsen regner vi med, du har læst teksterne inden.

 

Klassiker læsekreds

Torsdage kl.10.00.

I vinteren afsluttes med Thomas Gylnæs Nielsen læsningen af Robert Musils roman 'Manden uden egenskaber'.

Og i foråret læses med Lisbeth Munk Madsen den legendariske roman, Dantes guddommelige comedie, hvor Dante gennemrejser Helvede (Inferno), Skærsilden (Purgatorio) og Paradiset (Paradiso) for endeligt at finde vejen frem til Guds åsyn. Første del om helvedet forventes læst til første møde. Der læses efter seneste oversættelse af Ole Meyer. Se kalender nedenfor.

  

For yderligere information kontakt sognepræst Thomas Gylnæs Nielsen

 

Boghylden

1. onsdag i måneden kl.10.30 mødes en flok litteraturinteresserede i Boghylden. Vi læser én bog i måneden. Vi har læst bøger som: "Dræb ikke en sangfugl", "Løgneren" og "Det går an". Vi lægger selv planen for, hvad der skal læses og der er rig mulighed for at komme med sine egne input til både diskussionerne og læsestoffet. Bøger lånes ud. Det koster 10,- for kaffe og brød. Se kalender nedenfor.

 

Boghylden light

3. onsdag i måneden kl.10.30 er for litteraturinteresserede, der ikke har lyst til at forpligte sig på at have læst hjemmefra. Her er der oplæsning af noveller, eventyr og fortællinger. Du behøver altså ikke at forberede dig hjemmefra, inden du møder til Boghylden Light. Det koster 10,- for kaffe og brød. Se kalender nedenfor.

For yderligere information kontakt kirke- og kulturmedarbejderen

 

 

Vidste du at ...

Der er en bogreol i Risbjerg, hvor alle. der har lyst kan hente sig en bog - eller sætte en god bog, som andre kunne have glæde af. Læs mere om Bogreolen

14apr kl. 20:00

Bibelforum

Vi læser Apostlenes gerninger.

14apr kl. 20:00
15apr kl. 10:30

Boghylden light

For litteraturinteresserede er der her oplæsning af noveller, eventyr og …

15apr kl. 10:30
16apr kl. 10:00

Klassiker læsning

'Dantes guddommelige comedie' ved Lisbeth Munk Madsen.

16apr kl. 10:00
Viser 1 til 3 af 9
Første Forrige 1-3 4-6 7-9 Næste Sidste