Du er her: 

Læsekredse

Vi har flere forskellige arrangementer i Kirken, hvor man kan fordybe sig i bøger og tekster. Du er velkommen alle steder. I Boghylden Light kan du komme uden at have forberedt dig hjemmefra. I Boghylden og i Klassiker læsekredsen regner vi med, du har læst teksterne inden.

 

Klassiker læsekreds

I foråret læser vi Fjodor Dostojevskij og hans roman Raskolnikov - Forbrydelse og Straf. Vi har afsat 3 formiddage til en fælles drøftelse og gennemgang af romanen.

For yderligere information kontakt sognepræst Thomas Gylnæs Nielsen

 

Boghylden og Boghylden-Light

Den første onsdag i måneden mødes en flok litteraturinteresserede i Boghylden. Vi læser en bog i måneden. Vi har læst bøger som: "Dræb ikke en sangfugl", "Løgneren" og "Det går an". Vi lægger selv planen for, hvad der skal læses og der er rig mulighed for at komme med sine egne input til både diskussionerne og læsestoffet. Det koster 10,- for kaffe og brød. Se kalender nedenfor.

Den tredje onsdag i måneden er for litteraturinteresserede, der ikke har lyst til at forpligte sig på at have læst hjemmefra. Her er der oplæsning af noveller, eventyr og fortællinger. Du behøver altså ikke at forberede dig hjemmefra, inden du møder til Boghylden Light. Det koster 10,- for kaffe og brød.

For yderligere information kontakt kirke- og kulturmedarbejderen

 

 

Vidste du at ...

Der er en bogreol i Risbjerg, hvor alle. der har lyst kan hente sig en bog - eller sætte en god bog, som andre kunne have glæde af. Læs mere om Bogreolen

Ingen begivenheder fundet.