Du er her:

Læsekredse

Vi har flere forskellige arrangementer i Kirken, hvor man kan fordybe sig i bøger og tekster. Du er velkommen alle steder. I Boghylden Light kan du komme uden at have forberedt dig hjemmefra. I Boghylden regner vi med, du har læst teksterne inden.

Boghylden og Boghylden-Light

Hver anden onsdag mødes en flok litteraturinteresserede og snakker om forskelligt. Vi læser en bog i måneden. Vi har læst bøger som: "Dræb ikke en sangfugl", "Løgneren" og "Det går an". De gange vi mødes, hvor vi ikke har en bog på programmet, får vi læst en novelle eller en digtsamling højt.

Vi lægger selv planen for, hvad der skal læses og der er rig mulighed for at komme med sine egne input til både diskussionerne og læsestoffet. Det koster 10,- for kaffe og brød. Se kalender nedenfor.

Kontakt: Margrethe Ankler

Leif kommer i Boghylden.

Vidste du at ...

Der er mange forskellige foredrag at deltage i her i kirken. Du kan læse mere her