Du er her: 

Læsekredse

Vi har flere forskellige arrangementer i Kirken, hvor man kan fordybe sig i bøger og tekster. Du er velkommen alle steder. I Boghylden Light kan du komme uden at have forberedt dig hjemmefra. I Boghylden og i Klassiker læsekredsen regner vi med, du har læst teksterne inden.

 

Klassiker læsekreds

3 torsdage kl.10.00.

I efteråret læses med Thomas Gylnæs Nielsen: Stefan Zweigs roman "Verden af i går".

En roman, som handler om en tid, der ikke længere er og om de forandringer - både i det personlige liv men også i samfundet - som er uigenkaldelige. Med andre ord: en roman til tiden - midt i eller på vej ud af en Corona-tid. 

Torsdag den 17. september, den 22. oktober og den 19. november.

For yderligere information kontakt sognepræst Thomas Gylnæs Nielsen

Og i foråret 2021 læses med Lisbeth Munk Madsen den legendariske roman, Dantes guddommelige comedie, hvor Dante gennemrejser Helvede (Inferno), Skærsilden (Purgatorio) og Paradiset (Paradiso) for endeligt at finde vejen frem til Guds åsyn. Første del om helvedet forventes læst til første møde. Der læses efter seneste oversættelse af Ole Meyer. Se kalender nedenfor.  

 

Boghylden

1. onsdag i måneden, fra september til og med juni kl.10.30 mødes en flok litteraturinteresserede i Boghylden. Vi læser én bog i måneden. Vi har læst bøger som: "Dræb ikke en sangfugl", "Løgneren" og "Det går an". Vi lægger selv planen for, hvad der skal læses og der er rig mulighed for at komme med sine egne input til både diskussionerne og læsestoffet. Bøger lånes ud. Det koster 10,- for kaffe og brød. Se kalender nedenfor.

Onsdag den 2. september, 7. oktober, 4. november og 2. december.  

 

Boghylden Light, september til og med juni

3. onsdag i måneden kl.10.30 er for litteraturinteresserede, der ikke har lyst til at forpligte sig på at have læst hjemmefra. Her er der oplæsning af noveller, eventyr og fortællinger. Du behøver altså ikke at forberede dig hjemmefra, inden du møder til Boghylden Light. Det koster 10,- for kaffe og brød. Se kalender nedenfor.

Onsdag den 16. september, 21. oktober, 18. november og 16. december.

For yderligere information kontakt kirke- og kulturmedarbejder Linda Friis Christoffersen tlf. 61165636

 

 

Vidste du at ...

Der er en bogreol i Risbjerg, hvor alle. der har lyst kan hente sig en bog - eller sætte en god bog, som andre kunne have glæde af. Læs mere om Bogreolen

Ingen begivenheder fundet.