Du er her: 

Læsekredse

Vi har flere forskellige arrangementer i Kirken, hvor man kan fordybe sig i bøger og tekster. Du er velkommen alle steder. I Boghylden Light kan du komme uden at have forberedt dig hjemmefra. I Boghylden og i Thomas Mann læsekredsen regner vi med, du har læst teksterne inden.

 

Thomas Mann læsekreds

I efteråret fortsætter vi vores Thomas Mann læsekreds ved at læse hans store værk Trolddomsbjerget om tiden op til første verdenskrig. De to første gange diskuterer vi første bind, mens de to sidste gange er afsat til en fælles diskussion af det andet bind.

For yderligere information kontakt sognepræst Thomas Gylnæs Nielsen

 

Boghylden og Boghylden-Light

Den første onsdag i måneden mødes en flok litteraturinteresserede i Boghylden. Vi læser en bog i måneden. Vi har læst bøger som: "Dræb ikke en sangfugl", "Løgneren" og "Det går an". Vi lægger selv planen for, hvad der skal læses og der er rig mulighed for at komme med sine egne input til både diskussionerne og læsestoffet. Det koster 10,- for kaffe og brød. Se kalender nedenfor.

Den tredje onsdag i måneden er for litteraturinteresserede, der ikke har lyst til at forpligte sig på at have læst hjemmefra. Her er der oplæsning af noveller, eventyr og fortællinger. Du behøver altså ikke at forberede dig hjemmefra, inden du møder til Boghylden Light. Det koster 10,- for kaffe og brød.

For yderligere information kontakt kirke- og kulturmedarbejder Margrethe Ankler

 

Leif kommer i Boghylden. 

 

 

Vidste du at ...

Der er mange forskellige foredrag at deltage i her i kirken. Du kan læse mere her

05sep kl. 10:30

Boghylden

Læs mere

05sep kl. 10:30
19sep kl. 10:30

Boghylden Light

Læs mere

19sep kl. 10:30
20sep kl. 10:00

Thomas Mann læsekreds

I efteråret læser vi Trolddomsbjerget. Læs mere

20sep kl. 10:00
03okt kl. 10:30

Boghylden

Læs mere

03okt kl. 10:30
17okt kl. 10:30

Boghylden Light

Læs mere

17okt kl. 10:30
Viser 1 til 5 af 12
Første Forrige 1-5 6-10 11-12 Næste Sidste