Kirkehøjskole

Kirkehøjskolen er et rigtig godt sted at få fyldt på af både det sociale og det intellektuelle. Vi dykker ned i forskellige emner og har tid til en fadøl eller en sodavand. Højskolen i Hvidovre er et samarbejde mellem de fire kirker, der er i Hvidovre. Der plejer at være en god flok deltagende fra Risbjerg sogn. Der er gratis adgang og ingen tilmelding.

 

 

Koncert med Janne Mark

 

Fredag den 16. november kl.19.30 i Magistergaarden, Hvidovre Kirke, Hvidovre Kirkeplads 3.


Kirkehøjskolen arrangerer i samarbejde med Hvidovre Kirke en koncert med Janne Mark - en dank salmefornyer. Den danske sanger, komponist, salmedigter Janne Mark har genopfundet den danske salmetradition med meditative, nordiske folketonesalmer på internationalt niveau.

Hendes trio består for uden af hende selv Peter Rosendal (Klaver), Esben Eyermann, bas. De vil sammen spille et udvalg af sange fra Det anmelderroste salmealbum ’Pilgrim’ der netop er udkommet. ’Pilgrim’ indeholder 9 af hendes danske salmer skrevet til fællessang med engelske oversættelser af den skotske præst og salmedigter/komponist John L. Bell. Heriblandt salmen ’Igen berørt’ som har fået udbredelse igennem de nye tillæg ’100 salmer’ og ’Kirkesangbogen’. 


 Fri entré

Vidste du at ...

Der læses Thomas Mann fire torsdage i efteråret i Risbjerg Kirke. Læs mere her.

 

 

Ingen begivenheder fundet.