Du er her:

Julehjælp

Menighedsplejen i Risbjerg sogn uddeler hvert år et antal julekurve til hjem med børn under 18 år. For at komme i betragtning skal man bo i Risbjerg Sogn. Ansøgningsskemaet kan downloades her eller hentes på kirkens kontor i åbningstiden. Det udfyldte ansøgningsskema samt årsopgørelsen for 2016 skal afleveres personligt til Kirke- og kulturmedarbejder, Gunhild Als og senest den 23. november inden kl. 12.

Ring eller skriv allerede nu så vi kan lave en aftale. Mail: ga@risbjergkirke.dk eller tlf.: 6116 5636.

Ansøgningsskema til download

Giv en julekurv

Årets jule- eller adventsgaveidé!

Du kan hjælpe os med at kunne hjælpe endnu flere familier ved at donere en julekurv (700 kr.) eller en del af en kurv. Ved donationen får du et gavebevis, som du f.eks. kan give i jule- eller adventsgave. Henvendelse på kirkens kontor, du kan også betale med mobilepay på: 6116 5620.