Fællesspisning

Risbjerg kirke er den spisende kirke. Her bliver lavet varm mad - og vi bestiller udefra. Du er meget velkommen til at droppe in til et spisearrangement - nogle gange skal man sige til i forvejen andre gange møder man bare op.

Sommerfrokoster

I juni, juli og august mødes vi hver tirsdag og spiser vi smørrebrød sammen. Hvis vejret er til det sidder vi i haven. Vi slutter af med en kop kaffe sammen. det koster 50,- at deltage og drikkevarerne er inkluderet i prisen. Tilmelding senest mandagen inden.

Åndehullet

fra september og frem kan du deltage i Åndehullet, hvor vi mødes hver anden onsdag og synger fra højskolesangbogen, spiser smørrebrød og hører en fortælling eller en historie. Det koster 50,- at deltage her - tilmelding er nødvendig.

Kokkepigemiddag

Der er næsten altid fyldt helt op til vores hyggelige kokkepigemiddage en gang i måneden. Husk at tilmelde dig. Dette koster 50,- at deltage.

Til middag med...

3 retter, 3 personer, 3 aftner. Vi mødes en lille flok til en god snak med en spændende person. Det koster 100,- at være med og vi har begrænset deltagerantallet til 12 personer. Vi håber du vil være med.

Vidste du at ...

vi har Hvidovres hyggeligste kaffe i Mødestedet de fleste dage mellem 13 og 16. Se mere her

13dec kl. 10:30

Åndehullet

Vi spiser smørrebrød, synger højskolesange og der er en, der har forberedt et lille …

13dec kl. 10:30