Fællesspisning

Risbjerg kirke er en spisende kirke. Her bliver lavet varm mad - og vi bestiller udefra.

Sommerfrokoster

I juni, juli og august mødes vi hver tirsdag og spiser vi smørrebrød sammen. Hvis vejret er til det sidder vi i haven. Vi slutter af med en kop kaffe sammen.

Tilmelding hos Kirke- og kulturmedarbejder, senest mandagen inden. Det koster 50,- at deltage og drikkevarerne er inkluderet i prisen.

Madklubben M/K

Kirken har en madklub for mænd og en madklub for kvinder. Medlemmerne af madklubberne mødes fast en gang hver uge og spiser frokost sammen. Her snakkes om løst og fast. For at være medlem af en madklub skal man komme hver uge. Der er plads til 8 i hver madklub.

Kunne du tænke dig en plads ved bordet, så kontakt Kirke- Kulturmedarbejderen. Pris kr. 30.

Åndehullet

Vi spiser smørrebrød, synger fra højskolesangbogen og der er én, der har forberedt et lille indslag af en slags, inden vi slutter af med at drikke en kop kaffe sammen.

Tilmelding hos Kirke- og kulturmedarbejderen. Det koster 50 kr.

Else kommer i Åndehullet.

Kokkepigemiddag

Der er næsten altid fyldt helt op til vores hyggelige kokkepigemiddage en gang i måneden, hvor tre dygtige, frivillige kokkepiger serverer en to retters menu. Efter middagen er der mulighed for at deltage i Aftensang kl. 19.00. Læs mere om Aftensang her

Tilmelding hos Kirke- og kulturmedarbejderen. Det koster 50,- at deltage.

Til middag med

Vi spiser en god middag sammen og med en gæst udefra. Vi inviterer gæster, som er spændende at komme tæt på, har en særlig livserfaring eller har nogle spændende overvejelser om livet. Der er et begrænset antal pladser, for vi skal kunne sidde ved det samme bord alle sammen. Hold øje med opslag på Facebook for at se månedens middagsgæst. Vi har begrænset deltagerantallet til 16 personer.

Tilmelding på Facebook eller til Kirke- og kulturmedarbejderen. Det koster 150 kr. at være med.

 

 

Vidste du at ...

vi har Hvidovres hyggeligste kaffe i Mødestedet de fleste dage mellem 13 og 16. Se mere her

Ingen begivenheder fundet.