Hvordan bliver man konfirmand i Risbjerg kirke?

Ønsker man, at være konfirmand i Risbjerg, melder man sig ved indskrivningen i marts/april måned det år, hvor man går i 7. klasse. Næste indskrivningsdato vil fremgå her på siden i starten af 2018. Konfirmander bedes møde op med deres forældre. Konfirmander, der hører til Risbjerg sogn, bor mellem motorvejen i nord og Brostykkevej i syd, Vigerslevparken i øst og Havnevejen i vest. Bor man udenfor sognet, men går i 8. klasse på enten Gungehusskolen, Risbjergskolen eller Hvidovre Privatskole, er man også velkommen som konfirmand i Risbjerg kirke. Andre interesserede kan også blive konfirmander i Risbjerg, såfremt der er plads på konfirmationsholdet.

Holdinddeling og tidspunkt for konfirmationsforberedelsen oplyses efter indskrivningen.

Konfirmationstidspunktet er kl. 10, 12 eller 14.

Find svar på dine spørgsmål ang. datoer og andre praktiske oplysninger her.

Hvornår ligger forberedelsen?

Forventelig vil konfirmandforberedelse og konfirmation af sognets 8. klasser være fordelt således, dog tages forbehold for skoleændringer, klassesammenlægninger m.m.:

Gungehusskolen:

Thomas Gylnæs Nielsen forbereder og konfirmerer

R og S klasserne

Lisbeth Munk Madsen forbereder og konfirmerer

T og U klasserne

E-klassens elever kan indgå individuelle aftaler om

konfirmationsforberedelse. Disse formidles af Lisbeth

Munk Madsen.

Risbjergskolen:

Nete Holm Andersen forbereder og konfirmerer

A og B klasserne

Lisbeth Munk Madsen forbereder og konfirmerer

C klassen

Hvidovre Privatskole:

Nete Holm Andersen forbereder og konfirmerer 2017/18

Thomas Gylnæs Nielsen forbereder og konfirmerer 2018/19

Bor konfirmanden i sognet, men går ikke i en af ovennævnte tre skoler sker fordeling efter adresse. Nærmere information ved henvendelse til præsterne.

Efter aftale med kommunens skoler forberedes konfirmanden i 6.og 7. lektion mandag eller onsdag eller torsdag, ligesom der i forløbet er aftalt hele dage til konfirmandforberedelse.

Holdinddeling og forberedelsestidspunkt oplyses efter indskrivning.